Rollecate 67, 7710 AA Nieuwleusen    0529 478 150    info@montagnebv.nl
Stasjon Hurdegaryp
Stasjon HurdegarypStasjon HurdegarypStasjon HurdegarypStasjon Hurdegaryp

Stasjon Hurdegaryp

Wonen aan de rand van Hurdegaryp, in de buurt van (winkel)voorzieningen, met het gemak van het station en dichtbij het groen.

Onder de naam Stasjon Hurdegaryp willen Lont en Montagne Advies en Ontwikkeling twee eigentijdse appartementengebouwen realiseren op een steenworp afstand van het station van Hurdegaryp. In Woongebouw Zuid aan de Reidroas komen 16 riante koopappartementen. In het Woongebouw Noord komen 16 huurappartementen. De eerste appartementen zijn verkocht en Lont staat in de startblokken om te beginnen met de bouw.
De zestien riante koopappartementen zijn verdeeld over vier woonlagen. Op iedere woonlaag bevinden zich vier appartementen met een oppervlakte variërend van circa 80 tot 84 m².

Standaard krijgen de appartementen een royale woonkamer in combinatie met twee slaapkamers. Voor wie liever een ruimte voor hobby, logees of opbergen wil, is ook een indeling met drie slaapkamers mogelijk.

Goed om te weten is dat de appartementen op de verdiepingen zowel per trap als met een lift bereikbaar zijn. Ieder koopappartement krijgt de beschikking over een eigen parkeerplaats en buitenberging.
Interesse? Kijk voor meer informatie op www.stasjonhurdegaryp.nl